Trendiga frisyrer

Tänk så fantastik det skulle vara att starta ditt äktenskap med en ny frisyr. Att kunna ha en trendig och aktuell frisyr på din bröllopsdag är få förunnat. Vi på bröllopschansen älskar att följa hårtrender och nedan kan du läsa om höstens tydligaste trender för bröllopsfrisyrer.

Höstens korta frisyr

En läcker kortklippt frisyr är en riktig inspirationskälla, elegant och ger en mer polerad känsla. Frisyren passar såväl i mörkbrun färg som i blond, men med en kort frisyr blir färgen extra viktig så välj en nyans som passar just dig. Efter konsultation med en frisör i Halmstad kan vi tydligt se att den här trenden kommer att bli populär hos de unga kunderna. Slöja fungerar utmärkt med kort frisyr om man gör det med stil. Tänk dock på att uppsättningen blir rätt så begränsad med kort frisyr.

Mellanlångt hår med benan

En het trend som går just nu är mellanlång klippning med mittbena eller djup sidben. Detta passar den lediga bruden med en oslipad look, tänk på att inte klippa ur topparna för då tappar man den oslipade känslan.

Knyt en knut

Tro det eller ej, den vardagliga favoriten, knuten, kan också bli en bröllopsfrisyr. Den stora skillnaden i höst är att knuten skall ligga mitt på huvudet och får gärna vara lite ”slarvig” och bullig, lite mer för den naturliga bruden. Skall du gifta dig på en strand är detta den perfekta bröllopsfrisyren. Om du har långt hår (eller vill ge dig på hårförlängning), ha gärna lite löst hår mot ryggen.

Flätor är vacker

Flätor och bröllop kanske inte verkar vara den vanligaste kombinationen, det passar den lite mer strikta bruden som vill rama in ansiktet. Skall du gifta dig borgerligt och inte vill göra stor väsen av ditt bröllop och samtidigt se fin och uppklädd ut är flätat hår ett klassiskt alternativ. Prova också att knyta blommor enligt årstiden i håret så att det mjukar upp det strikta.